Bilservice för personbilar i Halmstad

Vi erbjuder bilservice till din personbil. Hos oss kan du bland annat få hjälp med att sätta in ett nytt batteri, göra ett komplett byte av avgassystem eller byte av kamrem. Vi kan även göra oljebyte, erbjuda AC-service eller ett bromsbyte.

 

Har din AC gått sönder? Vi hjälper dig!

Även om din AC inte slutat fungera är det bra att göra regelbundna service kontroller för att förbättra funktionen och livslängden på ditt AC-system. Ditt AC-system har även en annan funktion; den filtrerar nämligen bort avgaser och föroreningar från luften utifrån.

I en service ingår tömning av gas, vi prövar tätheten och söker efter läckage, fyller på köldmedie och olja samt genomför kontroller av värden, kompressorns funktion, fläkt, drivremmar och eventuella andra skador eller slitage. Även kupéfiltret kan behöva bytas ut med jämna mellanrum.

 

Kontroll eller byte av avgassystem

Vi hjälper dig gärna med att byta eller se över ditt avgassystem. Det kan också vara problem med katalysatorer, lambdasystem och dieselpartikelfilter, något vi självklart också gärna kan göra för dig.

 

Dåliga stötdämpare ökar slitaget på däcken

Att ha bra stötdämpare monterade på rätt sätt är en besparing både för plånboken och säkerheten. Dåliga stötdämpare lyckas inte alltid pressa ner däcket på körbanan, därmed ökar slitaget på däcken och fjädringen. Dåliga stötdämpare kan även slita ut avgassystemet fortare än normalt.

Det är en säkerhetsrisk att ha dåliga stötdämpare. Om inte hela däcket har kontakt med körbanan kan bilen inte bromsa optimalt och bromssträckan förlängs. Bilen känns också ostabil och däcken slits ojämnt. Sådan instabilitet kan också bero på en felaktig hjulinställning, vilket vi självklart kontrollerar åt dig.

 

Vi erbjuder mycket mer för dig och din bil. Hör gärna av dig till oss eller kom förbi vår bilverkstad i Halmstad så hjälper vi dig!

Kontakta oss:

Kjell-Arnes Bilservice AB

Furuviksringen 5
30244 Halmstad

Ring oss på: 035-101044

Mail: info@kjellarnes.se

 Öppettider:

Måndag – Tors 8-17

Fredag 8-15

Lunchstängt 12-12.45

GÄLLER ENDAST BEFINTLIGA HOTELLKUNDER