Kjell-Arnes Bilservice AB

Halmstad

Däckservice på Best Drive i Halmstad

På vår däckservice gör vi vad vi kan för att öka livslängden på dina däck. Har du fått en spik i däcket lagar vi det, har du kört på en trottoarkant och hjulaxeln hoppat ur läge, rättar vi till det. Allt för att låta dig fortsätta rulla smidigt, säkert och prisvärt.

Punktering? Kom in till oss!

Har olyckan varit framme? Det kan vara komplicerat att se omfattningen på skadan och laga själv, därför rekommenderar vi att du alltid vänder dig till en verkstad för denna typ av däckservice. Tänk på att inte köra på däcket för långt efter punktering, eller byt till reservdäck. Smuts i däcket, en skadad gördel, frilagda kanttrådar eller sprickbildningar i gummit är sådant som gör att det kan bli svårt att reparera.

Hjulinställning & balansering

Det kan räcka att ha kört på en trottoarkant eller ett gupp i vägen för att din hjulaxel ska hoppa ur läge och börja slita onödigt mycket däcken. Rätt hjulinställning bidrar till längre livslängd på dina däck och minskar förbrukningen av bränsle. En felaktig hjulinställning upptäcker du oftast genom att bilen drar åt något håll eller att däcken är ojämnt slitna. På vår däckservice balanserar vi även dina däck vi behov.

Återvinning av däck

Är det inte aktuellt med däckservice åtar vi oss att agera ansvarsfullt gentemot miljön och återvinner skadade eller utslitna däck enligt SVDAB, Svensk Däckåtervinning AB. Du kan som kund komma in till oss med dina uttjänta personbilsdäck så tar vi hand om dem.

Vi hjälper dig med all typ av däckservice. Välkommen till vår däckservice i Halmstad!

Ring, maila eller boka online.

Måndag – Tors 8-17

Fredag 8-15

Lunchstängt 12-12.45