Kjell-Arnes Bilservice AB

Halmstad

Däckförvaring i Halmstad, från 950 kr/säsong

Däck- samt bilservice

Det bekväma valet du aldrig kommer ångra!

Du är värd ett däckhotell. Dina däck är värda ett däckhotell. Vi rengör dem noga, mäter mönsterdjupet och kontrollerar hjulets skick. Sedan får de sin lagerplats i en miljö som gummit mår bra av. Lämna säsongsförvaringen i våra händer!

Om du inte är en av dem som ser utmaningen i att transportera, tvätta och arrangera dina däck där hemma kan vi varmt rekommendera vårt däckhotell. Förvaring i rätt miljö gör nämligen att dina däck håller längre.

Här mår däcken bra

På BestDrive har vi kunskapen och resurserna att erbjuda de bästa förhållandena för dina däck. Gummit mår bra av en sval och torr miljö och för att de ska hålla sin form ska de inte belastas för tungt på en punkt. Det kan vara svårt att få till ultimat däckförvaring där hemma.

Kontroll av däcken

Vi tar hand om dina däck direkt, när du byter från sommardäck eller vinterdäck, utan att du behöver hantera dem själv. Inför varje ny däcksäsong kontaktar vi dig för att boka en tid för att för att skifta dina hjul och samtidigt ser vi över skicket på däcken. Vi vill inte släppa iväg dig med för dåligt mönsterdjup eller felaktig hjulinställning. Allt för att du ska vara förberedd och säker på vägarna!

Priser per säsong (2 gånger/år = 1900 kr per år)

Måndag – Tors 8-17

Fredag 8-15

Lunchstängt 12-12.45