Däckbyte i Halmstad

Välkommen in till oss på Bestdrive i Halmstad när det är dags att byta däck till säsongen. Vi erbjuder däckbyte till de flesta lätta fordon och du kan även förvara dina däck på vårt däckhotell under säsongen då de inte används.

Innan vi byter däcken kontrollerar vi att dina däck är i optimalt körskick så att du säkert kan rulla ut från vår verkstad.

 

Dags att byta däck?

Vi är en däckverkstad med bred kunskap inom däck. Under vår och höst är det högsäsong för däckbyte då det är dags att övergå till sommardäck eller vinterdäck. När du lämnar din bil för däckbyte på Bestdrive i Halmstad kan du känna dig trygg med att du rullar ut från verkstaden med säkra däck. Vi värnar om säkerheten ute på vägarna där bra däck är A och O. Skulle dina däck ha någon form av skada eller är i dåligt skick kan vi reparera dessa eller hjälpa dig med att hitta nya däck då vi har ett stort utbud av kvalitetsdäck i vårt sortiment.

 

Byta till sommardäck

När vårkanten börjar närma sig är det dags att byta däck till sommardäck. Det är tillåtet att köra med sommardäck från och med den 1 april till den 1 december men du måste ha sommardäck från den 16 april till den 30 september.

 

Byta till vinterdäck

Du måste ha vinterdäck på bilen när det råder vinterväglag samt mellan perioden 1 december till 31 mars. Det är dock tillåtet att köra med vinterdäck på bilen mellan den 1 oktober och 15 april.

 

Vad innebär vinterväglag?

Det är lag på att ha vinterdäck monterade på bilen vid bilkörning när det är vinterväglag, oavsett datum. Vad som anses vara vinterväglag är om det finns snö, modd, is eller frost på vägbanan.

Kontakta oss:

Kjell-Arnes Bilservice AB

Furuviksringen 5
30244 Halmstad

Ring oss på: 035-101044

Mail: info@kjellarnes.se

 Öppettider:

Måndag – Tors 8-17

Fredag 8-15

Lunchstängt 12-12.45

GÄLLER ENDAST BEFINTLIGA HOTELLKUNDER